Begin juli boden we aan alle gemeenten in ons werkgebied de activiteitenoverzichten van 2025 aan. Deze zijn gebaseerd op het bestaande beleid van Omnia Wonen en komen voort uit de landelijke ontwikkelingen, zoals de Rijksprogramma’s, Nationale Prestatieafspraken en de Prioriteiten voor de Volkshuisvesting. Op basis van de activiteitenoverzichten gaan de gemeenten met ons en onze huurdersorganisatie de SHOW in gesprek over de prestatieafspraken voor 2025.

Meer weten? Alle informatie over ons kerngebied is, per gemeente, te vinden in het digitale magazine hierover. Klik op de afbeelding hieronder om het aanbod per gemeente te bekijken of ga naar www.kioskomniawonen.nl

Partnerschap
Er liggen grote uitdagingen in het toevoegen van nieuwbouwwoningen en de verduurzaming van het bestaande bezit en leefbaarheid. Alleen door samen te werken kunnen gemeenten en woningcorporaties deze opgaven aan. We waarderen het partnerschap met de gemeente om deze ambities gezamenlijk waar te kunnen maken in het belang van onze huurders en woningzoekenden enorm.

Ambities
In de activiteitenoverzichten staat wat onze huidige visie is, hoe ons beleid er nu uit ziet en wat onze concrete plannen op de korte termijn zijn. Daarnaast hebben we per thema aangegeven wat elke gemeente kan betekenen voor onze doelgroep. Het bod is uitgebracht langs de de thema’s van onze strategische visie:

  1. Meer huurders passend & prettig te laten wonen
  2. Huurders duurzaam & betaalbaar te laten wonen
  3. Huurders ‘gezond en wel’ te laten wonen
  4. Medewerkers goed georganiseerd & met plezier te laten werken

Terug naar overzicht